• detail Vinnetou - Poslední výstřel - Blu-ray

Vinnetou - Poslední výstřel - Blu-ray
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

 
Hlídací pes

Český název:
Vinnetou - Poslední výstřel
Originál:
Winnetou III [Západní Německo / Jugoslávie, 1965]
Jazyk:
CZ dabing
Zvuk:
český český 2.0
Titulky:
žádné
Země původu:
NEM
Délka:
89 minut
Obraz:
16:9 2.35:1
Režie:


Přestože se Vinnetou snaží dodržovat dohody s americkou vládou, jeho kmen je neustále ohrožován útoky banditů, kteří chtějí jeho kmen připravit o půdu. Vinnetou a Old Shatterhand se vydají do Santa Fé, aby zde jednali o míru přímo s guvernérem.
Ten je ujistí o svých úmyslech a požádá je, aby předali náčelníkovi Bílému Buvolu poselství s výzvou, aby byl loajální vládě, která mu na oplátku slibuje větší území pro jeho kmen. Zrádný sekretář však banditům, kteří připravují provokace vedoucí k ozbrojenému konfliktu a vyvlastnění indiánské půdy, prozradí obsah poselství, a ti se rozhodnou oba posly zlikvidovat. Vinnetou i Old Shatterhand však zákeřnému atentátu uniknou, zatímco náčelník Apačů pokračuje v cestě, jeho bílý bratr se vydává po stopách atentátníků.
Zatímco Vinnetou pronásledován bandity uniká z řady nebezpečných situací a vytrvale postupuje vpřed, Old Shatterhand odhalí záměry bandy, která chce zabít náčelníka Apačů a zmocnit se území jeho kmene, protože na něm byly objeveny ložiska petroleje. Spěchá na pomoc příteli, a telegrafuje guvernérovi, aby poslal armádu na pomoc Apačům, proti kterým se spojili bandité s Čivarily náčelníka Bílého buvola. Vinnetou se však příteli svěří s předtuchou blízké smrti...
V českém znění: Oldřich Janovský (prolog), Stanislav Fišer - Pierre Brice (Vinnetou), Vladimír Ráž - Lex Barker (Old Shatterhand), František Filipovský - Ralf Wolter (Sam Hawkens), Otto Lackovič - Rik Battaglia (Rollins), Čestmír Řanda - Veljko Maricič (Vermeulen), František Hanus - Dragomir Felba (Brown), Míla Besser - Ilija Ivezic (Clark) + Nedeljko Vuković (bandita zraněný nožem), Josef Vinklář - Aleksandar Gavric (Kid), Vladimír Šmeral - Dusan Antonijevic (Bílý buvol), Karel Hlušička - Mihail Baloh (Gomez), Soběslav Sejk - Carl Lange (guvernér), Eva Klepáčová - Sophie Hardy (Ann), Antonín Jedlička - Slobodan Dimitrijevic (Hbitý panter), Petr Haničinec - Sime Jagarinac (Rudé pero), Jan Schánilec - Ivan Novak (mladý muž), František Holar (rozhodčí ve střelbě) + (prodejce kořalky) + (bandita u saloonu), Mirko Musil - Milan Mikuljan (bandita), Pavel Spálený (pistolník na večírku) + (zbohatlík), Karel Pavlík - Josip Zappalorto (doktor)
Trailer k Blu-ray Vinnetou - Poslední výstřel




10akce18


Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakt
  • Doprava