• detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch
  • detail Mario Golf: Super Rush - Switch

Mario Golf: Super Rush - Switch
Titul není momentálně dostupný. Využijte službu - Hlídací pes

 
Množství:
Hlídací pes

Jazyk:
Orig.znění AJ - bez CZ titulků
Počet hráčů:
1 až 4
Hra po síti (online multiplayer):
ANO
Doporučený věk (Rating PEGI):
3 online


S hrou Mario Golf: Super Rush se vrací série Mario Golf s dosud nejrychlejším pokračováním. Hra je vydána exluzivně na Nintendo Switch a hráči se tak mohou připojit k celé řadě hrdinů Mushroom Kingdom v různých režimech pro více hráčů nebo také hrát sami.
Jednoduché ovládání tlačítky usnadňuje hru jak novým hráčům, tak zkušeným profesionálům. Stačí jen zamířit, zvolit sílu úderu a odpálit míček. Zakřivení úderu je efektivní technikou, která pomáhá vyhnout se nebezpečím, točení míčku ovlivňuje to, jak se kutálí po přistání. K dispozici je několik funkcí, které vám pomohou zdolat hřiště, včetně měřidla výstřelu, které se přizpůsobuje úhlu svahu, a skenování, které usnadňuje čtení terénu. Navíc je možné využít pohybové ovládání, a to tak, že ovladač Joy-Con budete držet jako golfovou hůl*.


Hráči si mohou vybírat ze 16 hrdinů Mushroom Kingdom, z nichž každý disponuje jinou předností a je vybaven vlastními speciálními pohyby. Poprvé se v sérii objeví Pauline, Chargin' Chuck a King Bob-omb. Hráči mohou v různých režimech vyrazit na odpaliště až se třemi dalšími závodníky, a to jak lokálně, tak online**. A díky výběru šesti okázalých hřišť, včetně těch standardních a hřišť se speciálními překážkami, je každá partie golfu jiná. Čeká nás toho v této golfové hře prodchnuté Mushroom Kingdom ještě mnohem víc. V budoucnu budou vydány bezplatné aktualizace hry, které budou obsahovat další hřiště a hratelné postavy.
K dispozici je standardní golf, následně dynamický režim Speed Golf, Battle Golf, zběsilejší varianta Speed Golfu, a také příběhový režim Golf Adventure, připomínající RPG. V tomto režimu mohou hráči přihlásit svou postavičku Mii na trénink v prestižním golfovém klubu a absolvovat tak dráhu od nováčka až po profesionála. Zároveň budou moci si povídat se známými hrdiny Mushroom Kingdom, učit se od nich jak na to a přijímat nejrůznější výzvy. Hráči si dokonce mohou svou postavu Mii, a její personalizované statistiky, přenést i do dalších režimů.
Video - Mario Golf: Super Rush

Hlavní rysy konzole Nintendo Switch Mario Golf: Super Rush:
  • Odpalujte míčky s rodinou a přáteli v doposud největší Mario Golf hře
    Vydejte se na odpaliště až se třemi dalšími hráči (lokálně*** nebo online****) a hrajte golf se známými postavami z Mushroom Kingdom. Hra kromě tradičního golfu nabídne několik dalších herních režimů jako Speed Golf či příběhový mód. Intuitivní pohybové i tradiční tlačítkové ovládání v kombinaci s dalšími novými funkcemi usnadní hraní Mario Golf: Super Rush novým i zkušeným hráčům.
  • Švihejte v jednu a tu samou chvíli v režimu Speed Golf
    Odpalujte v jeden moment až se třemi dalšími háči a snažte se dostat míček do jamky jako první. Překonejte a vyrušte ostatní soupeře se speciálními údery. Takový Mario může míčky ostatních hráčů odfouknout!
  • Stoupejte na golfovém žebříčku v příběhovém módu
    Přihlašte svoji Mii postavu do golfového tréninku v prestižním golfovém klubu a pracujte na tom, aby se z nováčka stal profesionál! Soupeřit budete s postavami z Mushroom Kingdom a získavat při tom zkušenostní body. Vylepšujte statistiky síly, pohybu a rotace. Vaši postavu můžete přenést i do ostatních herních režimů.



Video - Mario Golf: Super Rush


Minimální konfigurace hry Mario Golf: Super Rush pro konzole Nintendo Switch:
(minimum system requirements)
konzole Nintendo Switch, pro hru po síti internetové připojení a placené členství Nintendo Switch Online
Mario Golf: Super Rush
​*Během režimu Golf Adventure nelze využívat pohybové ovládací prvky.
**Je vyžadováno připojení k internetu. Chcete-li používat online služby, musíte si vytvořit účet Nintendo a přijmout související ujednání. Uplatňují se zásady ochrany osobních údajů účtu Nintendo. Některé online služby nemusí být k dispozici ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství. Další informace o placeném online členství
***Další hry, konzole a/nebo příslušenství mohou být vyžadovaného pro multiplayerové režimy. Hry, konzole a některé příslušenství je prodávané samostatně.
****Členství Nintendo Switch Online (prodavané samostatně) a Nintendo Account jsou vyžadovaná pro online funkce. Nemusí být dostupné ve všech zemí. Internetové připojení je vyžadováno pro online funkce. Platí příslušné podmínky. https://www.mojenintendo.cz/switch/online

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakt
  • Doprava